One Whey®

One Whey®

snabbabsorberande vassleprotein som ökar muskeltillväxten
I lager
Från 159,00 kr
God smak och konsistens
God smak och konsistens Beprövat recept älskat av våra kunder
Accelererar proteinsyntesen
Accelererar proteinsyntesen Bygg ren muskelmassa snabbare
Snabbare återhämtning
Snabbare återhämtning Förbered kroppen inför nästa träningspass
Lättlöslig formula för snabbare upptag
Lättlöslig formula för snabbare upptag Proteinet tas snabbt upp av kroppen
Tillverkad i Europa
Tillverkad i Europa Noggrant utvalda ingredienser

Högkvalitativt proteinpulver

Efter ett träningspass behöver dina muskler massor av protein av hög kvalité. One Whey® är vårt absolut bästsäljande proteinpulver som ser till att dina muskler får det de behöver för att återhämta sig snabbare och bli starkare. Prova One Whey® i massor av goda smaker och ge din kropp den näring den behöver för ett hälsosamt liv!

  • Utsökta smaker
  • Bättre muskelåterhämtning
  • Snabblöslig formula
  • Glutenfri

Våra bästa värden

23,4 g
Protein
10 g
EAA*
5 g
BCAA**

*Essential Amino Acids / **Branched Chain Amino Acids

Varför One Whey®?

Nyckeln till att nå toppformen? Snabbt absorberat protein. För att nå dina fitnessmål måste du tillföra rätt makronäringsämnen i korrekta mängder, inklusive protein. Vår avancerade filtreringsprocess eliminerar onödig laktos, fett och kolhydrater för att skapa ett högkvalitativt vassleprotein i sin absolut renaste form. One Whey® absorberas snabbare av kroppen än vanlig mat och innehåller även extra L-leucin, en aminosyra som hjälper till att stimulera proteinsyntesen, stödjer en hälsosam muskelväxt och kan hjälpa till med viktminskning.

Oöverträffad smak

Sedan start har One Whey® utsökta smaker gjort att produkten varit den mest sålda och älskade i hela vårt sortiment. Prova Cappuccino för att ta ditt morgonkaffe till nästa nivå, använd Vanilla Wildberry som din återhämtningsdryck efter träning, eller lägg till en skopa med Dark Chocolate till grekisk yoghurt för en proteinrik frukost.

Kombinera långsamt protein så som One Casein® med snabbare protein såsom One Whey® under olika tidpunkter för extra god effekt.

Stöd din aktiva livsstil

Träna hårt och återhämta dig snabbt. Tillsätt en skopa i din gröt på morgonen; kombinationen av komplexa kolhydrater och protein kommer att hålla dig mätt till lunch. När du är klar med ditt gympass blandar du One Whey® i din Fitnessguru-shaker med vatten eller mjölk. Vårt snabblösliga protein blandas enkelt med vätska så att du kan börja återhämtningsprocessen innan du ens hunnit lämna gymmet.

INGREDIENSER

Vassleproteinkoncentrat och isolat, L-leucin, L-glutamin, enzymer (bromelain, papain), stabiliseringsmedel (xantan gummi), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos), arom, färgämne.

Samtliga smaker innehåller sötningsmedel.

Näringsdeklaration per portion 30 g per 100 g
Energi 508 kJ / 121 kcal 1693 kJ / 403 kcal
Fett 1.5 g 5 g
- varav mättat fett 1 g 3.3 g
Kolhydrater 3.4 g 11.3 g
- varav sockerarter 1.4 g 4.6
Protein 23.4 g 78 g
EAA (Essentiella aminosyror) 10 g 34 g
BCAA (Grenade aminosyror) 5 g 16.5 g
L-leucin 3 g 10 g
Salt 0.13 g 0.43 g
Tillbaka till toppen