One Amino®

One Amino®

100% energiboost från BCAA
I lager
Från 249,00 kr
BCAA för bättre återhämtning
BCAA för bättre återhämtning Förhindrar muskelnedbrytning
Energiboost
Energiboost Extra energi med varje klunk
Kalorisnål
Kalorisnål Varje portion innehåller 0 kalorier från fett och kolhydrater
Högkvalitativa aminosyror
Högkvalitativa aminosyror Framställt med veganska processer
Tillverkad i Europa
Tillverkad i Europa Noggrant utvalda ingredienser

Ge energi till ditt träningspass

Ditt bästa träningspass är nära till hands. BCAA, eller grenade aminosyror, ger extra energi till din kropp och muskler. One Amino® är den absolut bästa källan till BCAA och ger mer uthållighet och bättre gympass, varje gång. One Amino® kommer i fem utsökta smaker och avnjutes med fördel medan du tränar.

  • 100% rena ingredienser
  • Utsökta smaker
  • Veganskt

Våra bästa värden

92,4%
BCAA
100%
kolhydratfri
100%
sockerfri

Lätta att använda, utsökta att dricka

Oavsett om du går på gym, är vardagsmotionär eller superatlet så tar One Amino® dig till nästa nivå. Blanda och drick medan du tränar för en omedelbar energiboost och bättre performance. I längden leder din ökade prestationsförmåga till att nå dina mål fortare.

Vad är aminosyror egentligen?

Aminosyror är de allra minsta byggstenarna till protein, den viktiga makronutrienten som främst ansvarar för bygga muskler och reparera vävnad.

BCAA förhindrar proteinnedbrytning under träning vilket innebär att du får mer muskelenergi och mer intensiva träningspass. Det finns bara ett problem med det här. Din kropp producerar inte dessa aminosyror själv utan du måste få i dig dem via kosten eller kosttillskott. Det är här One Amino® passar perfekt. Varje portion ger dig de grenade aminosyrorna du behöver i rätt mängd utan att du behöver oroa dig för vad du ska äta.

Det bästa med högkvalitativt veganskt BCAA

Med vår naturliga framställningsprocess får du alla koncentrerade BCAAs du behöver helt utan animaliska produkter. Många framställer sina aminosyror ur animaliska produkter som kräver behandling med höga temperaturer och kemikalier, men det gör inte vi när det kommer till One Amino®. Skippa skadliga kemikalier och välj naturliga aminosyror för bättre proteinsyntes och träningspass av högre kvalité.

En del i ett större sammanhang

One Amino® är designad som en del i vårt Workout System®. Självklart fungerar den alldeles utmärkt ensam men den har ytterligare fördelar när den kombineras med våran One PWO och One Recovery®.

One PWO är en pre-workout booster du tar innan träning för att ladda upp inför ditt pass med ingredienser som hjälper dig att prestera det extra som krävs för fantastiska resultat.

One Recovery® är den ultimata återhämtningsprodukten med enbart Vitargo, One Whey Isolate och elektrolyter som ger dig snabbast möjliga återhämtning.

Ingredients

Mikroniserade aminosyror BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom, sötningsmedel (sukralos). 

Näringsdeklaration 1 portion (13 g / 2 skopor) 100 g
Energi 48 kcal / 200 kJ 369 kcal / 1550 kJ
Protein 12 g 92,4 g
Kolhydrater 0 g 0 g
Fett 0 g 0 g
Ingredienser 1 portion (13 g / 2 skopor) 100 g
Mikroniserat L-leucin 6 g 46,2 g
Mikroniserat L-isoleucin 3 g 23,1 g
Mikroniserat L-valin 3 g 23,1 g

One Amino® - Innehållsförteckning

Vad är aminosyror?

Aminosyror är de minsta beståndsdelarna som bygger upp protein. Det finns 20 st aminosyror och alla har olika egenskaper i kroppen. 9 st av dessa är essentiella vilket betyder att kroppen själv inte kan tillverka dem utan de måste tillföras via kosten. Tyvärr är det just de essentiella aminosyrorna som framför allt har en positiv inverkan på prestationsförmågan och muskeltillväxten. Eftersom aminosyror är de minsta beståndsdelarna av protein behöver de inte brytas ner utan tas upp omedelbart vilket gör att de är oöverträffade som tillskott när hastigheten på upptaget är viktigt t.ex. under träning.

BCAA

Grenade aminosyror, BCAA, som intas under ett träningspass hjälper till att utöka muskeluppbyggnaden och accelerera proteinsyntesen vilket ger påskyndad muskeltillväxt. Under ett intensivt träningspass bryts muskelfibrerna ned och nerbrytande hormoner frisätts. Ett tillskott av essentiella grenade aminosyror, BCAA, under din träning stoppar nerbrytningen vid träning, ökar muskeluppbyggnaden och återhämtning samtidigt som den ger ett välbehövt energitillskott. One Amino® består av de essentiella grenade aminosyrorna l-leucin, l-isoleucin och l-valin vilka är de enskilt mest potenta aminosyrorna för muskeluppbyggnad och har i studier visats öka proteinsyntesen med upp till 350%.

Tillbaka till toppen