One Whey® Sample

One Whey® Sample

heraproteiinikonsentraatti, 30 g
In stock
As low as €1.50
Ingredients

Heraproteiini-tiiviste ja isolaatti, dekstroosi, L-leusiini, L-glutamiinia, Tauriini, entsyymit (bromelaiini ja papaiini), stabilointiaine (ksantaanikumi), makeutusaine (asesulfaami K, sukraloosi) aromi, väriaine.

 

 

Supplement Facts
Nutritional 30 g (1 scoop)
Energy 121 kcal / 508 kJ
Protein 23.4 g
Carbohydrates 3.4 g
Fat 1.5 g
Lactose 1.59 g
Nutritional 100 g
Energy 403 kcal / 1687 kJ
Protein 78 g
Carbohydrates 11.3 g
Fat 5 g
Lactose 5.3 g

One Whey® on yksi Euroopan eniten myydyistä proteiineista joka maistuu hyvältä, imeytyy nopeasti ja jolla on verraton hinta. Edistyksellisellä suodatinprosessilla valmistetaan puhdasta proteiinia samalla kun laktoosin, hiilihydraattien ja rasvan osuus minimoidaan. One Whey® on täydellinen proteiinilisä kaikille jotka haluavat markkinoiden luultavasti parasta ja edullisinta proteiinia.

One Whey® on täydellinen lisä kaikille urheilijoille jotka haluavat lisätä palautumista, lihasten rakentamista ja rasvanpolttoa sekä nostaa suorituskykyään.

Heraproteiini koostuu aminohapoista jotka tukevat lihaspalautumista ja rakentavat lihasmassaa. Estääksesi lihaskudoksen hajoamista, on tärkeää, että erityisesti aktiiviset henkilöt saavat joka päivä riittävästi proteiinia. Koska lihaskudos hajoaa harjoittelun aikana ja rakentuu ainoastaan jos riittävästi aminohappoja on saatavilla voi urheilevalla olla suurempi tarve saada proteiinia. Proteiinijauhe on erinomainen proteiinilähde jolla on korkea hyötyosuus ja jonka valmistus kestää vain muutaman sekunnin.

One Whey®n ainoalaatuinen etu on paras mahdollinen harjoittelutulos koska se imeytyy nopeammin kuin tavallinen ruoka, se stimuloi proteiinisynteesiä ja estää tehokkaasti lihaskudoksen hajoamista sekä tukee palautumista heti harjoittelun jälkeen. One Whey® on kätevä ja yksinkertainen tapa saada usein korkealaatuista proteiinia jossa on mahdollisimman vähän turhaa rasvaa ja hiilihydraatteja.

One Whey on täyttä proteiinia jolla on korkea hyötyosuus ja joka sisältää samalla välttämättömia aminohappoja (EAA) ja haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

Tärkeimmät ajankohdat proteiinilisälle ovat silloin kun aminohappotasot ovat matalalla: aamulla, harjoittelun jälkeen ja välipalaksi. Tutkimukset osoittavat että heraproteiini om ylivoimainen proteiinilähde joka estää lihashajoamista ja tukee palautumista heti harjoittelun jälkeen.

Dietary and Nutrition
  • Gluten Free
  • Low carb
23.4 g +10 g +5 g
Protein EAA BCAA

 

Back to Top