One Recovery®

One Recovery®

Post-Workout, 1 kg

As low as €25.50
In stock
Ingredients

Kryssfiltrert myseproteinisolat, maisstivelse (Vitargo®), aroma, maltodekstrin, fruktose, natrium, kalsium, kalium, magnesium, stabilisator (xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre), søtningsmiddel (acesulfam-K, sukralose). 

Supplement Facts
Næringsinnhold 58 g (1,5 scoops)
Energi 281 kcal / 1170 kJ
Protein 32 g
Karbohydrater 36 g
Hvorav Vitargo® 32 g
Fett <1 g
Laktose 0 g
Elektrolytter 500 mg
Næringsinnhold 100 g
Energi 365 kcal / 1527 kJ
Protein 42 g
Karbohydrater 47 g
Hvorav Vitargo® 42 g
Fett <2 g
Laktose 0 g
Elektrolytter 862 mg

One Recovery® er en kombinasjon av det raskeste absorberende karbohydratet, Vitargo®, og 90 - prosent myseproteinisolat sammen med elektrolytter. One Recovery® fyller raskt på glykogenlagrene og gir enestående muligheter for restitusjon og for å bedre dine idrettslige prestasjoner. One Recovery® er ideelt for de som ønsker å gi kroppen sin det absolutt beste etter en hard treningsøkt!
+ Perfekt restitusjonsformel etter trening
+ Høyt nivå av whey protein isolat
+ Ekte Vitargo®
+ Elektrolytter for hydreringen
+ Laktosefri
Sannheten er at jo hardere du presser kroppen din under trening, jo bedre resultater får du. Dette forutsetter imidlertid at de rette betingelsene for restitusjon er gitt. Vi vet alle at restitusjonen gjør resten.

Foruten hvile, er riktig ernæring også nødvendig. Mangelen på riktige næringsstoffer etter trening er den største årsaken til manglende evne for å oppnå resultater til tross for intensiv trening. Rett etter treningen har kroppen din en økt kapasitet for næringsopptak, mens på samme tid er den og i en katabolsk tilstand. Hvis du er får riktig ernæring i denne perioden vil du dra nytte av den økte kapasiteten for næringsopptak, siden du raskt og effektivt stanser de katabolske prosessene.

Uten riktig ernæring innen 30 minutter etter treningen din kan restitusjonstiden doble seg.
Den økte kapasiteten for næringsopptak i løpet av denne perioden er også en av de viktigste grunnene til at de næringsstoffene du får i deg i løpet av denne perioden hovedsakelig vil gå til bygging av muskelmasse.

Studier har vist at effekten med riktig timing og mengde av næringsstoffer i dette tidsvinduet øker muskelbyggingen med opp til 300% (1). Å få riktig ernæring innenfor de 30 minuttene er helt klart svært utfordrende. Normal mat har store begrensninger i opptakshastighet, noe som også begrenser muligheten for restitusjon i løpet av denne korte perioden.
One Recovery® er utformet for å dra nytte av denne perioden og å gi mulighet for å tilføre kroppen optimale mengder næringsstoffer. Vi har kombinert karbohydratet Vitargo®, verdens raskeste karbohydrat(2,3), med et svært raskt whey protein isolat og elektrolytter. Alle disse næringsstoffene har unike egenskaper som utfyller hverandre perfekt. Vitargo® er et patentert karbohydrat som er utformet for å gi den mest effektive deponeringen av glykogen i kroppen *.

Vitargos® struktur fører til at karbohydrater forlater magen raskere enn noen annen sportsdrikke med karbohydrater, og kliniske studier ved Karolinska Instituttet har vist at Vitargo® fyller karbohydratlagrene i musklene opp til 70 % raskere enn andre karbohydrater (4). * Glykogen er muskelens primære kilde til energi og gjør det mulig å bedre ytelsen.
One Recovery® har også en liten tilsetning av fruktose i tillegg til Vitargo®. Dette karbohydratet er forskjellig fra Vitargo® i sin struktur, og har to forskjellige metabolske veier som betyr at de ikke forstyrrer hverandre i absorpsjonshastigheten. Disse to karbohydratene kombinert gir det raskeste karbohydratopptaket i verden med et opptak på opp til 1,5 gram karbohydrater pr.minutt (5) *

Den maksimale mengden karbohydrater som kroppen kan absorbere hver time er ca 60 gram. Med en kombinasjon av Vitargo® og fruktose øker kapasiteten til omkring 90 gram, og 50% forbedring i karbohydratopptaket sammenlignet med når man tar Vitargo® alene (5).
Det ekstremt raske opptaket av karbohydrater fører til at glykogenlagringen blir etterfylt mer effektiv enn med noen annen karbohydratkilde. Dette resulterer i akselerert restitusjon etter trening. Resultatet av dette er at du kan trene hardere og oftere uten uønskede tilbakefall (6).
Mange reagerer dårlig på enkle karbohydrater fra gainere og andre kilder medlavere kvalitet. Vitargo® i kombinasjon med fruktose er i tillegg til å være svært effektiv også meget skånsom mot magen, slik at disse problemene ikke oppstår (6,7). I tillegg til karbohydrateene, trenger kroppen din også protein etter trening for å gi maksimal restitusjon og for å bygge muskler (8, 9 , 10, 11).

One Recovery® inneholder kun ultrafiltrert whey protein isolat som består av 90 % protein. Denne type protein har vist seg å være det mest effektive etter trening (12). Studier har også vist at myseprotein er det beste protein å ta etter trening ettersom det øker proteinsyntesen mest. I en studie ble det vist at det øker proteinsyntesen (muskelbyggingen) med 122 % bedre enn kasein -protein og 31% bedre enn soyaprotein (12).

Myseproteinisolater er i dag ansett for å være det beste protein tilgjengelig. Det har det klart høyeste innholdet av protein ( 90 %) og er helt fri for laktose, fett og kolesterol.
Intensiv trening krever ikke bare karbohydrater og protein. Alle som trener hardt vet hvor viktig det er å opprettholde en riktig væskebalanse. På grunn av dette har vi også tilsatt elektrolytter for å gjenopprette væskebalansen og forebygge muskelkramper forbundet med intense og lange treningsøkter. Elektrolytter gjør dette ved å hjelpe kroppen å absorbere vann raskere og opprettholde mer væske i kroppen etter trening. Hvis du driver med vekttrening eller ønsker å forbedre dine generelle atletiske evner vil One Recovery gi deg de best mulige forholdene for å senke restitusjonstiden og dermed gi bedre resultater.

+ Hvorfor trenger vi karbohydrater for restitusjon?
Den primære funksjonen til karbohydrater er å heve blodsukkernivået som har falt under trening. Når blodsukkeret stiger, vil insulin frigjøres. Tilstedeværelsen av insulin i blodet starter kroppens lagring av glykogen i musklene, forutsatt at karbohydrater er tilgjengelig. Under trening, vil glykogen frigjøres for å holde blodsukkeret på et jevnt nivå, slik at kroppen har energi til å utføre de oppgavene som kreves
.

+ Hvorfor trenger vi protein for restitusjon?
Hvis du ikke får riktig næring etter trening, vil kroppen bruke sitt eksisterende muskelvev for å få tilgang til karbohydrater og protein. Hvis du supplerer med protein rett etter trening vil ikke kroppen bryte ned sine egne proteiner, men kan bruke det den får. Protein øker også insulinnivåene videre slik at avsetningen av glykogen blir mer effektiv i forhold til om du bare tilsatte karbohydrater alene.

+ Er fett et krav for restitusjon?
Nei, fett blir brukt under og etter trening. Derfor trenger du ingen ekstra fett etter trening.

+ Er One Recovery® unødvendige kalorier hvis jeg ønsker å gå ned i vekt?
Nei, dersom du ønsker å gå ned i vekt er det vanligvis unødvendig fett du ønsker å bli kvitt. Muskelcellene er storforbrukere av energi og bruker fett og karbohydrater til energi. Hvis har lave nivæer av protein i kroppen etter trening , vil du bruke av muskelens protein for å restituere. Dette fører til mindre muskler og en lavere metabolisme. Dette igjen resulterer ikke i et vekttap men heller å ha en vedvarende vekt med en høyere prosentandel av fettmasse.

+ Jeg ønsker ikke store muskler så jeg skal droppe restitusjonen ?
Nei, du vil bryte ned musklene hvis du ikke restituerer. Vi trenger muskler for å trene, og du vil ikke plutselig øke i muskelmasse hvis du ikke trener ekstremt hardt og har mål om å øke i muskelmasse. Det tar år med engasjement, hardt arbeid og riktig kosthold for å bli stor.

Dietary and Nutrition
  • Gluten Free
  • Lactose Free
32 g 32 g 0 g
protein / serving vitargo® / serving lactose, gluten, soy

 

Back to Top